Skip to main content
Voor ieder wat wils
Teambuilding op maat
Groot assortiment activiteiten
Op locatie naar keuze

Een teambuilding enkel voor in de zomer?

Guess again, ook in de koudere wintermaanden is het belangrijk om van je team een sterk geheel te maken!

Onderstaande activiteiten zijn een greep uit ons aanbod voor jullie winterproof teambuilding…
Maak samen met ons een samenstelling van de gewenste activiteiten en verras je collega’s met een zalige winter teambuilding!
Afhankelijk van de ruimtes die voorhanden zijn en het beschikbare budget maken we samen een teambuilding op maat!

Lasershooting

Super coole activiteit, zowel in- als outdoor! Speel met een grotere groep iets waar het team nog lang zal over napraten… Tactisch teamdenken zal hierbij een cruciale rol spelen!

Darts

DE hype van het moment. Een zeer toegankelijke sport die focus, precisie en stalen zenuwen aanspreekt.

AR-game

Is je groep klaar voor een uitdaging? Los de raadsels als geheime agent op en red de wereld van de ondergang! Kan zowel in- als outdoor doorgaan. Je zal enkel slagen door gedrevenheid en vastberadenheid…

Constructie-games

Geen betere TEAM-activiteit dan samen iets te bouwen! Hierbij kan iedereen zijn mening en ideeën kwijt. Goede communicatie en een duidelijk plan zijn cruciaal om hier een goed resultaat neer te zetten!

Escape boxen

Een escape room verstopt in een kist, easy? Think again! Ideaal voor alle leeftijden en een echte uitdaging voor allen. Logisch denken en teamwork vereist voor deze activiteit! Contained beschikt momenteel over 2 thema’s: de piratenschat en Pablo Escobar.

Mind-games

Wie van het team zorgt voor de meeste antwoorden? Met onze doe en denk raadsels kan iedereen zich onderscheiden! Je groep zal ruimdenkend en in overleg moeten samenwerken.

Hoeveel kost zo’n teambuilding?

We hanteren een minimum tarief van 45 euro pp, exclusief verplaatsingsvergoeding aan 1.5 euro/km vertrekkende vanuit Berlare.
Afhankelijk van het aantal, en de gekozen activiteiten, kan de prijs maximaal stijgen naar 55 euro pp.

Vraag een offerte aan!

FAQ

Kan deze winterproof teambuilding ook buiten doorgaan?

Deze activiteiten zijn allen geschikt voor zowel in- als outdoor. Wij spreken van een winterproof teambuilding omdat deze tijdens de (koudere) wintermaanden ook allen binnen kunnen doorgaan.

Moet er een minimum aantal deelnemers zijn?

Bij deze winterproof teambuilding hanteren wij een minimum van 12 betalende deelnemers. Ben je met minder? Neem dan even contact op.. 

Is er een maximum aantal deelnemers?

Afhankelijk van de beschikbare ruimtes komen we samen tot een maximum aantal deelnemers. Spreken we over een hele grote beschikbare ruimte? Dan is er geen maximum aantal deelnemers. De activiteiten op zich kunnen, allen samen, zeker tot 200 personen aan.

Welke ruimte verwachten jullie voor de activiteiten?

Dit hangt af van de gekozen activiteiten, dit zal dus ook in onderling overleg besproken worden. Zo is er voor darts, escape boxen, constructie games en mind games weinig plaats nodig. Voor de AR-game en de lasershooting verwachten we al grotere ruimtes.

Moeten we zelf iets voorzien?

Contained brengt voor iedere opdracht alle materialen en begeleiding mee, jullie moeten enkel maar een gewenste locatie aanduiden en een selectie van de gewenste activiteiten maken en klaar!

Stel je vraag
Hey 👋
Iets niet duidelijk?