Skip to main content
Voor ieder wat wils
Groot assortiment
Op locatie naar keuze
Ook bij slecht weer

Highlandgames/Teamspelen

There is no “I” in team! Ga met je groep de strijd aan, dit tijdens verschillende proeven. Kracht, uithouding, souplesse,…, alles komt aan bod!

What do we need?

Contained zorgt voor al het benodigde materiaal! Het is enkel aan te raden om een terrein te hebben met een grasveld. De totale oppervlakte van dit terrein moet minstens 50m2 bedragen.

Huur

150 euro voor alle benodigde materiaal bij afhaal (Berlare). Briefing ter plekke.

€150

Inclusief levering?
Levering is mogelijk aan 0.75 euro/km vertrekkende vanuit Berlare!

Boek nu

Begeleiding

150 euro voor 1 uur activiteit

Excl. Verplaatsingsvergoeding aan 1 euro/km vertrekkende vanuit Berlare.

€150

Aan te raden in combi met andere activiteiten, zie onze pakketten

Boek nu

FAQ

Is dit wel veilig, highlandgames?

Wij zorgen vanuit Contained steevast voor begeleiding of een degelijke briefing. Bij het correct hanteren van het materiaal en het opvolgen van de instructies kan dit vlekkeloos verlopen.

Hoeveel deelnemers kunnen hieraan meedoen?

Hierbij is het moeilijk om een maximum aan te geven, omdat we steevast in verschillende postjes kunnen werken en deze verschillende posten kunnen kopiëren. Ben je met een grotere groep en wil je een uitgebreid gamma? Aarzel dan niet om contact op te nemen met je vraag… We raden highlandgames aan te combineren met andere activiteiten

Vanaf welke leeftijd kunnen we dit doen?

Gezien de activiteiten raden wij als minimumleeftijd 16 jaar aan.

Is dit een activiteit voor iedereen?

Gezien de (beperkte) fysieke arbeid die verricht moet worden zal dit niet voor alle personen toegankelijk zijn. Zit je met een mix van personen, laat dit gerust weten, we stellen een combinatie van activiteiten op (bvb met escape boxen of mind games) waardoor iedereen een meerwaarde kan zijn voor de groep.

Waar moeten we materiaal ophalen en terug brengen?

Materiaal kan opgehaald en teruggebracht worden op volgende adres: Warande 4, 9290 Berlare. Moment van aanwezigheid moet eerst afgesproken worden alvorens langs te komen.

Wat bij slecht weer?

Contained beschikt over een gepersonaliseerde plooitent van maar liefst 36m2! Hierdoor kunnen wij steevast een schuiloord voorzien bij slecht weer, en kunnen wij zelfs enkele activiteiten onder bescherming laten plaatsvinden. Denk maar aan onze mobiele dartbanen, escape boxen, constructie games, The Pizza Game, … Wens je een schitterend filmpje te zien over hoe deze er uit ziet? Check dan zeker onze socials!

Schrijf je in voor één van onze games

Waar wacht je nog op?

Stel je vraag
Hey 👋
Iets niet duidelijk?