Skip to main content
Voor ieder wat wils
Groot assortiment
Op locatie naar keuze
Ook bij slecht weer

alle activiteiten

Highlandgames

Highlandgames

“Welcome to Scotland!” , waan jezelf een echte Schot en ga via allerlei opdrachten (niet enkel fysiek!) op zoek naar de winst in de enige echte Highlandgames!

Meer informatie

The pizza game

The pizza game

Geniet met je groep van heerlijke pizza’s, die we ter plekke samen maken aan onze mobiele pizzaoven! Bij deze activiteit staat gezelligheid centraal, maar vergis je niet: we kunnen ook leuke combinaties maken met andere activiteiten. Een beetje food and fun dus!

Meer informatie

escape box

Escape box

Een escape room verstopt in een kist, easy? Think again! Ideaal voor alle leeftijden en een echte uitdaging voor allen. Logisch denken en teamwork vereist voor deze activiteit! Contained beschikt momenteel over 2 thema’s: de piratenschat en Pablo Escobar.

Meer informatie

bubble football

Bubble football

Bounce away! Dit super attractieve spel voor jong en oud zal voor heel wat hilariteit zorgen. We zoeken hierbij zowel snelle, fysiek sterke als tactische spelers. Take one for the team!

Meer informatie

arrow tag

Arrow tag

The Hunger Games in real life! Arrow tag zal je overlevings skills aanwakkeren… Zeer toegankelijke sport die na een korte uitleg direct kan starten. Geduld, precisie en doelgerichtheid zoeken we hierbij in het team!

Meer informatie

darts

Darts

DE hype van het moment. Een zeer toegankelijke sport die focus, precisie en stalen zenuwen aanspreekt.

Meer informatie

Lasershooting

Lasershooting

Super coole activiteit, zowel in- als outdoor! Speel met een grotere groep iets waar het team nog lang zal over napraten… Tactisch teamdenken zal hierbij een cruciale rol spelen!

Meer informatie

shooting skills

Shooting skills

Ready? Get set… Shoot! Met verschillende schietstanden voor grotere groepen, gaan we op zoek naar DE Robin Hood van het team. Het spreekt voor zich dat degene met een scherpe blik en een vaste vaste hand degene is waar we naar op zoek zijn!

Meer informatie

constructie-games

Constructie-games

Geen betere TEAM-activiteit dan samen iets te bouwen! Hierbij kan iedereen zijn mening en ideeën kwijt. Goede communicatie en een duidelijk plan zijn cruciaal om hier een goed resultaat neer te zetten!

Meer informatie

GPS-oriëntatietocht

GPS-oriëntatietocht

We go back, way back! We gaan terug naar de tijd voor GoogleMaps, Waze, HERE We Go,… Maar prijs jezelf gelukkig want we blijven na de tijd waarin we enkel kompas en kaart hadden!

Meer informatie

AR-GAME

AR-game

Is je groep klaar voor een uitdaging? Los de raadsels als geheime agent op en red de wereld van de ondergang! Kan zowel in- als outdoor doorgaan. Je zal enkel slagen door gedrevenheid en vastberadenheid…

Meer informatie

teamspelen

Teamspelen

There is no “I” in team! Ga met je groep de strijd aan, dit tijdens verschillende proeven. Kracht, uithouding, souplesse,…, alles komt aan bod!

Meer informatie

mind-games

Mind-games

Wie van het team zorgt voor de meeste antwoorden? Met onze doe en denk raadsels kan iedereen zich onderscheiden! Je groep zal ruimdenkend en in overleg moeten samenwerken.

Meer informatie

Volksspelen

Volksspelen

Fun, vroeger en nu! Met allerlei volksspelen zoals sjoelbakken, koemelken, dokter Bibber, … gaan we op zoek naar personen binnen het team, die goed zijn in de spelletjes van toen! Volharding, kalmte en een ruime blik is wat we hier zoeken bij onze deelnemers…

Meer informatie
Stel je vraag
Hey 👋
Iets niet duidelijk?