Skip to main content
Voor ieder wat wils
Groot assortiment
Op locatie naar keuze
Ook bij slecht weer

Lasershooting

Super coole activiteit, zowel in- als outdoor! Speel met een grotere groep iets waar het team nog lang zal over napraten… Tactisch teamdenken zal hierbij een cruciale rol spelen!

What do we need?

Contained zorgt voor alles van materiaal: guns, partijhoedjes, hoofdbanden,… Jullie moeten zelf nergens in voorzien. Lasershooting kan zowel in- als outdoor doorgaan. Het enige wat je nodig hebt is een coole locatie! Veel leuker is het om je te kunnen verstoppen in een gebouw/park dan lasershooting te spelen op een open terrein… Vergelijk het qua benodigde oppervlakte met een partijtje paintball.

Huur

Deze activiteit is enkel mogelijk met begeleiding!

Boek nu

Begeleiding

300 euro/sessie. Een sessie kan gespeeld worden tot 18 personen en duurt minimum 1 uur effectief spel!

Excl. verplaatsingsvergoeding aan 1 euro/km vertrekkende vanuit Berlare.

€450

Minimumtarief van 450 euro bij deze activiteit.

Boek nu

FAQ

Met hoeveel personen kunnen we lasershooting spelen?

Een maximum van 18 personen kunnen deelnemen. Zijn jullie met meer? Dan maken we een combinatie met andere activiteiten, zie pakketten, of we verdelen ons in verschillende teams die elk om de beurt lasershooting zullen doen.

Hoe lang duurt een spelletje lasershooting?

Een standaard sessie duurt 1u15 minuten waarbij we minstens 1 uur effectief spel hebben na een briefing. Langer spelen kan indien gewenst, maar de aan te raden speelduur bedraagt 1 uur. In combinatie met andere activiteiten kan er uiteraard gekozen worden om langer bij 1 activiteit stil te staan.

Is dit een spel voor iedereen?

De minimum aangewezen leeftijd bedraagt 12 jaar voor alle deelnemers. Zijn er jongere kinderen in de groep? Geef dit gerust mee en we zoeken samen naar een oplossing (extra “kidsguns” meebrengen bvb).

Waar kan dit doorgaan?

Lasershooting kan overal doorgaan, zowel in- als outdoor! Wij hebben reeds ervaring in een kasteel, een verlaten industrieterrein, schoolgebouwen, parken, … Noem maar op! Heb je vragen over de locatie, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Met hoeveel deelnemers moeten we minstens zijn?

Contained werkt hierbij met een minimumtarief per boeking, niet met een minimum aantal spelers. Het minimumtarief bedraagt 450 euro, waarbij we standaard prijs hanteren van 300 euro/sessie (minstens 1 uur effectief spel met tot 18 spelers) en een verplaatsingsvergoeding van 1 euro/km vertrekkende vanuit Berlare.

Met hoeveel deelnemers mogen we maximum zijn?

Per sessie bedraagt het maximum aantal spelers 18, zijn jullie met meer dan gaan we een combinatie voorstellen met andere activiteiten en werken in een doorschuifsysteem.

Wat bij slecht weer?

Contained beschikt over een gepersonaliseerde plooitent van maar liefst 36m2! Hierdoor kunnen wij steevast een schuiloord voorzien bij slecht weer, en kunnen wij zelfs enkele activiteiten onder bescherming laten plaatsvinden. Denk maar aan onze mobiele dartbanen, escape boxen, constructie games, The Pizza Game, … Wens je een schitterend filmpje te zien over hoe deze er uit ziet? Check dan zeker onze socials!

Schrijf je in voor één van onze games

Waar wacht je nog op?

Stel je vraag
Hey 👋
Iets niet duidelijk?