Skip to main content
Voor ieder wat wils
Groot assortiment
Op locatie naar keuze
Ook bij slecht weer

Highland Games

vanaf €35 p.p.

+/- 2u

van 12 – tot … personen

Outdoor

Welcome to Scotland!

Waan jezelf een echte Schot en ga via allerlei opdrachten (niet enkel fysiek!) op zoek naar de winst in de enige echte Highlandgames!

In een eerste fase verdelen we het team in groepjes van circa 5 personen, hierdoor creëren we een hoge betrokkenheid van de deelnemers!

We hanteren standaard 9 opdrachten (uitbreiding mogelijk op aanvraag) in verschillende teams. Je zal als team steevast strijden tegen een ander team.  Op het einde van deze highlandgames zal 1 team zich vervolgens kronen als winnaar…

OPGELET: dit is een formule waarbij iedere deelnemer zijn steentje kan bijdragen, dus niet enkel diegene die over veel fysieke capaciteiten beschikken!

Contacteer ons

What do we need?

Helemaal niks! Contained staat in voor alles. Denk maar aan de materialen voor de proeven, het scorebord om de stand bij te houden, en zelfs de nodige typische Schotse kilts en kledij voor de deelnemers…

Contacteer ons

FAQ

Met hoeveel mensen kunnen we maximaal deze highland games spelen?

We kunnen alle opdrachten ontdubbelen waardoor we reeds ervaring hebben met groepen van 80 personen. Geef gerust je aantal door en we gaan samen op zoek naar de perfecte werking!

Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn?

Er is geen minimum aantal deelnemers! Wel hanteren wij een minimumtarief van 12 betalende deelnemers voor het format met begeleiding.

Is dat gevaarlijk, highlandgames?

Bij de gevaarlijkste opdrachten (bvb hout zagen) voorzien wij steevast een begeleider die toeziet op het veilig verlopen van deze activiteit. Safety First!

Wat met de mensen die fysieke opdrachten niet zo goed zien zitten?

Iedereen kan bij teambuildings van Contained een meerwaarde betekenen, wij voorzien dus niet enkel de fysieke games van highland games maar zorgen ook voor de Handige Harry’s en stevige denkers onder ons!

Wat bij slecht weer?

Contained beschikt over een gepersonaliseerde plooitent van maar liefst 36m2! Hierdoor kunnen wij steevast een schuiloord voorzien bij slecht weer tijdens onze teambuildings, en kunnen wij zelfs enkele activiteiten onder bescherming laten plaatsvinden. Wens je een schitterend filmpje te zien over hoe deze er uit ziet? Check dan zeker onze socials!

Schrijf je in voor één van onze games

Waar wacht je nog op?

Stel je vraag
Hey 👋
Iets niet duidelijk?