Skip to main content
Voor ieder wat wils
Groot assortiment
Op locatie naar keuze
Ook bij slecht weer

Team Challenge

vanaf €45 p.p.

+/- 2u – 3u

van 12 – tot … personen

In- en Outdoor

ONTDEK ONZE TEAM CHALLENGE

Een formule waarbij we standaard 6 activiteiten voorzien en werken in een doorschuifsysteem.

We verdelen het team in subgroepjes van circa 10 personen. Binnen deze groep mogen de deelnemers zelf kiezen wie ze selecteren voor de “Fysieke games” en wie eerder kiest voor de rustige “Mentale games”.

Beiden verdienen tijdens 3 activiteiten punten voor hun team, we tellen hun punten samen en we eindigen met 1 winnend team van ongeveer 10 personen…

De grote kracht van deze teambuilding? Iedereen kan zijn “dada” vinden wegens het ruime aanbod aan activiteiten!

Extra troef? Van één of meerdere activiteiten niet overtuigd? Wissel deze met een andere activiteit uit ons aanbod om alsnog aan 6 gewenste activiteiten te komen!

Contacteer ons

Team Challenge: activiteiten

bubble football

Bubble football

Bounce away! Dit super attractieve spel voor jong en oud zal voor heel wat hilariteit zorgen. We zoeken hierbij zowel snelle, fysiek sterke als tactische spelers. Take one for the team!

Meer informatie

arrow tag

Arrow tag

The Hunger Games in real life! Arrow tag zal je overlevings skills aanwakkeren… Zeer toegankelijke sport die na een korte uitleg direct kan starten. Geduld, precisie en doelgerichtheid zoeken we hierbij in het team!

Meer informatie

shooting skills

Shooting skills

Ready? Get set… Shoot! Met verschillende schietstanden voor grotere groepen, gaan we op zoek naar DE Robin Hood van het team. Het spreekt voor zich dat degene met een scherpe blik en een vaste vaste hand degene is waar we naar op zoek zijn!

Meer informatie

escape box

Escape box

Een escape room verstopt in een kist, easy? Think again! Ideaal voor alle leeftijden en een echte uitdaging voor allen. Logisch denken en teamwork vereist voor deze activiteit! Contained beschikt momenteel over 2 thema’s: de piratenschat en Pablo Escobar.

Meer informatie

constructie-games

Constructie-games

Geen betere TEAM-activiteit dan samen iets te bouwen! Hierbij kan iedereen zijn mening en ideeën kwijt. Goede communicatie en een duidelijk plan zijn cruciaal om hier een goed resultaat neer te zetten!

Meer informatie

mind-games

Mind-games

Wie van het team zorgt voor de meeste antwoorden? Met onze doe en denk raadsels kan iedereen zich onderscheiden! Je groep zal ruimdenkend en in overleg moeten samenwerken.

Meer informatie

Mogelijks te wisselen door

Volksspelen

Darts

Teamspelen

Laser
shooting

Schrijf je in voor één van onze games

Waar wacht je nog op?

FAQ

Welke activiteiten zijn inbegrepen?

Contained voorziet standaard de activiteiten van de succesformule, bestaande uit: arrow tag, bubble football, shooting skills, escape boxen, constructie games, mind games. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen we de activiteiten laten variëren met activiteiten waarover we verder beschikken, zijnde: lasershooting, teamspelen, darts, AR-game.

Is de kostprijs inclusief alle activiteiten?

De standaard prijs van 45 euro pp omvat de activiteiten van de succesformule. Indien we andere activiteiten gaan toevoegen, en of wisselen, kan de prijs maximaal stijgen naar 55 euro pp, beiden exclusief de verplaatsingsvergoeding.

Is er een minimum aantal deelnemers?

Neen, wel hanteren we een minimum van 12 betalende deelnemers voor het organiseren van een teambuilding met begeleiding. Bij een beperkter budget kunnen we ook variëren in het aantal activiteiten of al dan niet aanwezigheid van begeleiding. Neem hiervoor even contact op om samen de mogelijkheden te bekijken!

Is er een maximum aantal deelnemers?

Neen, wij kunnen heel veel activiteiten combineren/vermenigvuldigen qua hoeveelheid,… Hierdoor hebben we geen maximum aantal deelnemers.

Doen de deelnemers alle activiteiten?

Dit kan, maar dit kan ook van niet. Dit hangt af van de keuze van de klant. Het kan dus dat een deel van de deelnemers enkel de “denkspelen” doen en de andere spelers de “fysieke games”. Maar het kan ook even goed dat iedereen alle activiteiten zal doorlopen…

Moeten we zelf iets voorzien?

Neen, we komen samen tot een locatie en Contained voorziet al het benodigde materiaal en eventuele begeleiders.

Wat bij slecht weer?

Contained beschikt over een gepersonaliseerde plooitent van maar liefst 36m2! Hierdoor kunnen wij steevast een schuiloord voorzien bij slecht weer, en kunnen wij zelfs enkele activiteiten onder bescherming laten plaatsvinden. Denk maar aan onze mobiele dartbanen, escape boxen, constructie games, The Pizza Game, … Wens je een schitterend filmpje te zien over hoe deze er uit ziet? Check dan zeker onze socials!

Stel je vraag
Hey 👋
Iets niet duidelijk?